Masz pytania?
  • Napisz do nas Jesteśmy na Facebooku!
  • Logowanie
    Przypomnij hasło
  • Rejestracja

Cenne olejki 5% w jojobie

Cenne olejki 5% w jojobie to roztwory drogich olejków eterycznych i absolutów w tłoczonym na zimno oleju jojoba. Pięcioprocentowy roztwór pozwala cieszyć się, za przystępną cenę, właściwościami i zapachem cennych olejków eterycznych w przygotowanych przez Ciebie kosmetykach, czy zabiegach. Najciekawsze w tej kategorii olejki eteryczne charakteryzują się pięknym zapachem i wieloma właściwościami kosmetycznymi.  Najpopularniejsze to: olejek różany z róży damasceńskiej, olejek sandałowy, olejek rumiankowy oraz absoluty jaśminowy i frangipani. Olejki rozpuszczone są w oleju jojoba, który jest bardzo stabilny i nie jełczeje nawet po długim czasie użytkowania. Ponadto jojoba świetnie nadaje się do pielęgnacji każdego typu cery, również problemowej. Aby pięcioprocentowy olejek eteryczny w jojobie użyć bezpośrednio na skórę, należy rozmieszać go w proporcji: 5 mililitrów olejku w jojobie z 20 mililitrami roślinnego oleju kosmetycznego. W ten sposób otrzymasz 25 mililitrów, przygotowanego przez siebie i bezpiecznego do użycia kosmetyku.

 

Widok: