
Nowość

Antycellulitowa oliwka z olejkiem geraniowym, rozmarynowym i algami
Składniki na 115 g (butelka 125 ml)
:
(51.6%) 59.34 g | Olej ze świeżych orzechów laskowych ekologiczny |
(46%) 52.9 g | Olej z alg fucus |
(2%) 2.3 g | Olejek geraniowy Bourbon ekologiczny |
(0.4%) 0.46 g | Olejek rozmarynowy |
Zaczynamy
Krok 1 |
Odmierz w zlewce olej z orzechów laskowych, olej z alg fucus, dodaj kolejno olejki eteryczne, dokładnie wymieszaj. |
Krok 2 |
Przelej całość do butelki. Opisz etykietę i naklej na butelkę. Oliwka jest gotowa do użycia. Wykorzystaj podgrzewacz oleju do masażu, który zapewni odpowiednią temperaturę kosmetyku. |
Uwagi i przechowywanie
- Ze względu na obecność w recepturze olejków eterycznych nie stosować u dzieci i kobiet w ciąży.
- Lista alergenów: Citral, Citronellol, Limonene, Linalool, Eugenol, Geraniol.
- Oliwkę do ciała przechowuj w temperaturze pokojowej z dala o źródeł ciepła i światła. Napisz datę ważności na opakowaniu i zużyj do końca zalecanego terminu przydatności.
Składniki
4Wpisy powiązane z recepturą
Antycellulitowa oliwka z olejkiem geraniowym, rozmarynowym i algami
nie posiada żadnych opinii.
Oceń
recepturę Dodaj swoją ocene dla
Antycellulitowa oliwka z olejkiem geraniowym, rozmarynowym i algami
Twoja ocena:
5
Zostaw komentarz:
Pozostało 0/360 znaków
Ocena wysłana do ECOSPA
Nikt jeszcze nie dodał pytania dla
Antycellulitowa oliwka z olejkiem geraniowym, rozmarynowym i algami.
Zadaj pytanieDodaj swoje pytanie dla
Antycellulitowa oliwka z olejkiem geraniowym, rozmarynowym i algami
Zostaw pytanie:
Pozostało 0/360 znaków
Dziękujemy za zadanie pytania!